Afunk muziekbox

Afunk Kreafunk

Levering 2-3 Werkdagen
€ 99,00

De nieuwe Kreafunk aFUNK neemt je mee naar Funkytown, en dát ligt precies daar waar jij maar wilt.

Koppel twee aFUNK’s draadloos aan elkaar en je geniet van een ongekende stereo weergave.

Zet je zelf in de spotlight: met aFUNK trek je vanzelf alle aandacht naar je toe. Is het niet door het geluid, dan is het wel door het fraaie design, een batterij die 20 uur mee kan, de ingebouwde powerbank en de handsfree belmogelijkheid! Als dit je nog niet meeneemt naar Funkytown, wat dan wel?

De Kreafunk aFUNK maakt zijn hoge verwachtingen meer dan waar. Het eerste dat opvalt, is natuurlijk het design: mooi, zoals we van Scandinavisch design gewend zijn. Stijlvol door het lederen handvat en een rubberen coating - die niet alleen heel cool is, maar de speaker ook beschermt tegen een stootje!

Genoeg over het uiterlijk, ook de binnenkant is meer dan de moeite waard. Dat merk je wel als je het verrassend krachtige geluid hoort. Je muziek stream je draadloos vanaf je smartphone, je desktop, je laptop of je tablet via Bluetooth 4.2, van ’s-ochtends vroeg tot’s-avonds laat: de oplaadbare batterij gaat maar liefst 20 uur mee (op 80% volume)! Verder heeft de aFUNK een ingebouwde microfoon om handsfree te bellen en een USB-aansluiting om je smartphone op te laden, gewoon terwijl je muziek luistert. En last but not least, de aFUNK wordt geleverd in een mooie houten giftbox!
 

  • Altijd en overal voorzien van je favoriete beats
  • Stream je muziek draadloos via Bluetooth 4.2
  • Niet te stoppen: batterij kan 20 uur mee!
  • Ingebouwde microfoon voor handsfree bellen
  • Ook mooi: geleverd in mooie houten giftbox

Kies uw kleur

Roos
Wit
Zwart
Black Edition

Kies uw maat

1Size
1Size
1Size
1Size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis

Stuur ons een bericht