Over mezelf en dress and smile

Ik ben Ellen Willems en al van jongs af aan gepassioneerd door mode, styling, nieuwe trends en interieur.

Ik hou van een persoonlijke en spontane aanpak en wil zoveel mogelijk vrouwen stylen naar hun mooiste 'zelf'. Als een vrouw zich goed voelt, dan straalt ze dit ook uit!

Alle collectie-items bij Dress and Smile kies ik voor jullie zelf uit. Mijn belangrijkste criteria om mijn klanten en mezelf te verwennen hierbij zijn: hoe voel ik mij in wat ik aanheb en wat straal ik uit als ik dit draag?

Ik koop enkel wat ik ook zal dragen, let op goede stoffen, productie en afwerking, en denk na hoe ik dit kan gaan combineren met andere stuks. Daarnaast kies ik voor jullie de mooiste kleuren en kleurencombinaties uit.

Dress and Smile is een conceptstore sinds februari 2019, waar interieur, fashion en gifts samenkomen in een huiselijke sfeer gecreërd door het eigen maatwerk van Wooden Heart.

Wekelijks zijn er nieuwe-collectie items. Nooit in de massa, maar steeds in een beperkte capsule, zo blijft je outfit uniek...

Ontdek onze conceptstore online en offline. Ik ben ook heel actief op Facebook en Instagram , en dit om jullie dagelijks te inspireren met advies.  Ik vind het superleuk om je verder persoonlijk te helpen. 

Heb je een vraagje stuur me dan gerust een berichtje.

I’m happy to help you...

Love, Ellen

Stuur ons een bericht