fbpx
Skip links

Over Dress & Smile

Ellen Willems

Ik ben Ellen Willems en mama van 2 jongens, met een grote passie voor mode, nieuwe trends en interieur. Ik had al jaren de droom om een eigen fashionboetiek op te starten met kledij die perfect in mijn eigen kleerkast zou passen.

Waarom een conceptstore?

Ik werk reeds enkele jaren samen met mijn man in de interieurzaak en schrijnwerkerij Wooden Heart. Toen we het idee kregen om aan onze eigen woning een conceptstore te bouwen vond ik het een kans om fashion en interior samen te brengen. Deze combinatie is uniek en sluit perfect aan bij wat ik wil doen.

Wat voor kleding?

Bij Dress and Smile kan je steeds de nieuwste modetrends ontdekken. We hebben wekelijks nieuwe collecties van geselecteerde labels voor uiteenlopende gelegenheden. De collecties zijn betaalbaar en het zijn leuke merken die je niet overal kan vinden. Er zijn slechts enkele items per collectie beschikbaar. Dit zorgt ervoor dat je look steeds uniek is.

Zoek je een trendy of comfy look, wil je eens iets anders proberen, of zoek je een outfit voor een speciale gelegenheid? Samen vinden we de outfit die een glimlach op je gezicht tovert!