Skip links

Retourneren

Is de bestelling niet helemaal wat je ervan verwacht had? Of is het item de foute maat? Dat kan gebeuren! Je kan het artikel ruilen of retourneren binnen de 14 kalenderdagen nadat je het pakketje hebt aangekregen.

Download hier het retourformulier en vul deze volledig in. Voeg het formulier bij je terugzending en wij verwerken jouw retour zo goed mogelijk. Wanneer we jouw retour succesvol hebben ontvangen en aan de retourvoorwaarden voldoet, krijg je het bedrag binnen 10 werkdagen teruggestort op de rekening waarmee je de bestelling betaald hebt.​

 

Retourvoorwaarden

    1. De goederen zijn in originele staat (niet gewassen, gedragen of beschadigd)
    2. De goederen zijn voorzien van het originele Dress and Smile label aan de voorkant
    3. Sales items kunnen niet geruild of geretourneerd worden

De retourkosten zijn voor rekening van de consument en op eigen risico. Indien het pakket laattijdig of niet aankomt (door fout van de gekozen leverancier bijvoorbeeld) bij ons, beloven wij geen terugbetaling.

 

Ruilen
Heb je de foute maat besteld? Of had je liever een andere kleur? Geen probleem! Download hier het retourformulier en vul deze volledig in. Voeg het formulier bij je terugzending en wij verwerken jouw retour zo goed mogelijk. Je kan het goed binnen 14 kalenderdagen terugsturen naar onderstaand retouradres. Wanneer we jouw retour succesvol hebben ontvangen en deze aan de retourvoorwaarden voldoet. Sturen wij jou de gewenste maat of het gewenste goed op.

 

Retouradres
Dress and Smile
Vesten 17
9120 Beveren
België

 

Beschadigd artikel ontvangen?
Heb je een beschadigd artikel ontvangen? Of het foute artikel ontvangen? Onze excuses voor het ongemak! Stuur binnen 2 kalenderdagen een mailtje naar info@dressandsmile.be met de aard van het probleem. Indien het gaat om een zichtbaar defect, voeg dan een foto toe van de beschadiging. Dan lossen we dit probleem zo snel mogelijk op!